Insamling solceller

Ett grönare kyrktak

Solceller producerar klimatsmart elektricitet. Hedlundakyrkan vill vara klimatsmart och installerar under maj månad en solcellsanläggning med 44 solcellsmoduler på Oktaviasalens tak enligt nedanstående flygfoto.

Vi samlar nu in pengar för finansiering av anläggningen.

Placering av solcellerna.

Hur grönt kan taket bli?

Varje solcellsmodul kostar cirka 5 000 kronor. Insamlingsresultatet visas med en grön färgmarkering. En ny markering tillkommer för varje modul som finansierats. Redan innan insamlingen officiellt har påbörjats hade 12 000 kronor inkommit, men nu fortsätter vi att samla in pengar.

Aktuellt insamlingsläge 2 juni.
Insamlingsläge 21 maj.
Insamlingsläge 17 maj.
Insamlingsläge 12 maj.
Insamlingsläget 8 maj.

Swish eller Bankgiro

Swisha valfritt belopp till det särskilda Swish-numret för Solceller Hedlundakyrkan 123 127 39 45 (d v s, inte det vanliga swish-numret) eller genom att skanna nedanstående QR-kod i Swish-appen.

Det går också bra att använda församlingens Bankgiro 416-9868, ange ”Solceller Hedlundakyrkan”.